Brzo naručivanje
Robne marke
Svi proizvodi

Tekken: Bloodline


Netflix najavio animiranu seriju Tekken: Bloodline

Nakon što smo u ožujku ove godine saznali da Tekken – jedna od najpopularnijih borilačkih igara na svijetu – dobiva vlastitu adaptaciju
u Netflix animiranu TV seriju pod nazivom Tekken: Bloodline, sinoć je objavljen i datum kada serija stiže na Netflixov pretplatnički servis.

Tekken: Bloodline tako nam po novome na male ekrane dolazi već idućega mjeseca – 18. kolovoza, a novi trailer objavljen povodom najave datuma izlaska ponovno nas podsjeća na radnju serije koja će pratiti protagonista Jina Kazamu.

“Jin Kazama naučio je obiteljske vještine samoobrane, tradicionalne borilačke vještine u stilu Kazama, od svoje majke u ranoj dobi. Ipak, bio je nemoćan kada se iznenada pojavilo monstruozno zlo, uništivši sve što mu je bilo drago, zauvijek promijenivši njegov život. Ljut na sebe jer to nije mogao spriječiti, Jin se zakleo na osvetu i tražio apsolutnu moć da je izvrši. Njegova će potraga dovesti do vrhunske bitke na globalnoj pozornici – turnira King of Iron Fist“, kaže Netflix u službenom opisu serije.

Novi trailer ujedno ponovno pokazuje i da ćemo u seriji uz Jina Kazamu vidjeti i neke druge od prije poznate likove poput njegova djeda Heihachija, zatim plavokosog Paula, profesionalnog hrvača Kinga i mnogih drugih.