Brzo naručivanje
Robne marke
Svi proizvodi

Više performansi na dohvat ruke

Uzdignite se na ljestvicama, stvorite svjetove i zgnječite brojeve – sve odjednom. Nabavite performanse sljedeće generacije za sve što radite s Intel Core procesorima 13. generacije.

 

Učinite više s najbržim čipom koji smo ikad izgradili

 

Napredna hibridna arhitektura performansi

Intel Core procesori 13. generacije unapređuje hibridna arhitektura performansi sa do osam Performance-corea (P-core) i do 16 učinkovitih jezgri (E-core), u kombinaciji s radnim opterećenjima koje inteligentno usmjerava Intel® Thread Director2.
 

Izgrađen za moderno igranje

Dizajniran za igrače koji traže maksimalne performanse za igranje najnovijih igara, a istovremeno imaju mogućnosti za rješavanje drugih radnih opterećenja. Nova računala temeljena na procesoru Intel Core 13. generacije omogućuju sve.
 

Vrhunsko iskustvo stvaranja

Intel Core™ procesorska obitelj 13. generacije® nudi brže P-jezgre i više E-jezgri s podrškom za DDR4/DDR5 i PCIe 4.0/5.0. To pruža platformu koja može maksimizirati odrađivanje više radnji istovremen i izbor za konfiguriranje.
 

Prilagodite ono što radite svaki dan

Intel® Core™ procesori 13. generacije isporučuju vrlo fleksibilnu arhitekturu i vodeće alate u industriji za vrhunsku prilagodbu performansi.



Poravnajte svoju igru, a zatim neke

Izgrađena za moderne igre, streaming i snimanje, Intel-ova hibridna arhitektura performansi s do osam P-jezgri i do 16 E-jezgri omogućuje sve što je moguće.


Multitask s lakoćom

Vrhunske performanse, bez obzira na vrstu autora, omogućuju vam streaming, pregledavanje, uređivanje, video chat i samo brigu o poslu. Vežite se jer vas multitasking neće usporiti s Intel Core procesorom 13. generacije.


Vodeći overclocking u industriji

Veliko overclocking iskustvo za entuzijaste svih razina – od početnika do stručnjaka. Uslužni program Intel® Extreme Tuning, uparen s otključanim Intel Core procesorom, olakšava postupak overclockinga.